Taking care of yourself is productive

Face Rituals

Al deze behandelingen worden gestart met ons tranquillity welkomingsritueel. De geur en bewegingen zorgen voor een gehele ontspanning van lichaam en geest. Het ritueel maakt de [ comfort zone ] behandeling extra bijzonder door een diepe relaxatie teweeg te brengen, wat de werking van de actieve bestanddelen ten goede komt en er voor zorgt dat de hele ervaring intenser wordt beleefd. Al onze verzorgingen gebeuren met de effectiefste professionele huidverzorgingsproducten van [ comfort zone ], we beloven jou uitstekende resultaten gekoppeld aan een ultiem verwen moment.

Ontdek

Body Rituals

Van een diep ontspannende en ontstressende massage tot de therapeutische warmte van basaltstenen. Al deze behandelingen richten zich op het verwennen van jouw lichaam. Denk gerust heel even aan jezelf en laat je meeslepen door een sensatie van comfort in een rustgevende omgeving. Laat je verwennen van kop tot teen en je geest volledig tot rust komen.

Ontdek

Nails

Verzorgde handen zijn je visitekaartje.
Onze handen en nagels zijn cruciaal voor een verzorgde indruk. Al onze behandelingen zorgen ervoor dat je nagels volledig passen bij de vorm van je vingers en je hand. We werken steeds met de professionele producten van Pronails & The Gel Bottle.

Ontdek

Pedicure

Veel mensen besteden te weinig aandacht aan hun voeten, terwijl onze voeten het lichaam dragen en veel te verduren krijgen. We gebruiken onze voeten elke dag en ze zien daardoor vaak af. Laat ze regelmatig verzorgen en voorkom allerlei klachten. We werken steeds met de professionele producten van Pronails.

Ontdek

Skincare Make-up

Wil je u make-up voor een speciale gelegenheid liever niet zelf doen? Wij verzorgen graag jouw dag of feest visagie. Het resultaat is een mooie dag of avond make-up die de hele dag blijft zitten en aansluit op jouw wensen.

Ontdek

Permanente ontharing by Refresh Clinic

Nooit meer die tijd verliezen, scheermesjes en scheergel gebruiken, vergeten ontharen, ...

Ontdek

LPG lichaam

Endermologie Lipomassage is dé cellulite-killer bij uitstek. Deze techniek pakt gericht gelokaliseerde vetophoping aan. Ook het vet dat resistent is voor oefeningen en diëten. De vetlaag wordt in de diepte aangepakt en de huidkwaliteitverbetert aanzienlijk. Resultaat: een stevige, gladde en egale huid.

Ontdek

LPG gelaat

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Ontdek

Spraytan

Droom je van een mooi kleurtje dat volledig past bij jouw huidtype, wil je graag snel en veilig bruin zien zonder schadelijke effecten van UV-straling, dan is onze Spray Tanning de perfecte oplossing. Na enkele minuten handmatig sprayen ziet u instant bruin. De kleur past zich volledig aan aan uw huidtype. De kleur blijft ongeveer een week tot 10 dagen, dit is afhankelijk van het huidtype en de naverzorging.

Ontdek
Website ontwikkeld door