Sit back & relax

Verzorgde handen zijn je visitekaartje.
Onze handen en nagels zijn cruciaal voor een verzorgde indruk. Al onze behandelingen zorgen ervoor dat je nagels volledig passen bij de vorm van je vingers en je hand. We werken steeds met de professionele producten van Pronails & The Gel Bottle.

vanaf 60€ - 1h00

Biab

BIAB (Builder In A Botlle) van het merk The Gel Bottle is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Het product bevat al een base én een primer en je kunt het er vanaf soaken. Je kunt BIAB als basecoat gebruiken of in combinatie met een kleur. Dan kun je het opbouwen tot een stevige, natuurlijke nagel. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, cruelty free en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten."

Biab Naturel: 60€ - 1h00
Biab Color: 60€ - 1h00
Biab French: 65€ - 1h00

Boek nu
vanaf 60€ - 1h00

Gelnagels

Gelnagels zijn ontzettend populair, je kunt de gel laten aanbrengen op je natuurlijke nagels om ze te verstevigen of te verlengen. Onze nailart prijzen verschillen naar gelang de tijd, de moeilijkheidsgraad en materialen. Indien je nailart wenst, graag vooraf melden zodat we dit kunnen inplannen.

Nieuwe set

Nieuwe set op eigen nagels: €70 - 1h00
Nieuwe set met verlengingen: €85 - 1h30

Bijwerkingen

Bijwerking naturel 3-4 weken: €60 - 1h00
Bijwerking color 3-4 weken: €60 - 1h00
Bijwerking french 3-4 weken: €65 - 1h00

Boek nu
vanaf 55€ - 1h00

Sopolish

Sopolish is een unieke behandeling die langdurig perfect gelakte nagels garandeert voor ten minste 14 dagen. Aanbrengen gebeurt zoals een gewone nagellak, uitharden gebeurt supersnel in LED licht. Langdurige hoogglans, extra sterkte voor de natuurlijke nagels, perfect gelakte nagels voor minstens 2 weken. Meer dan 200 prachtige kleuren en natuurlijk dun.

Sopolish nieuwe set: €55 - 1h00
Sopolish bijwerking: €55 - 1h00
Sopolish french: €60 - 1h00

Boek nu
Website ontwikkeld door