The scent of summer on your skin

Endermologie Lipomassage is dé cellulite-killer bij uitstek. Deze techniek pakt gericht gelokaliseerde vetophoping aan. Ook het vet dat resistent is voor oefeningen en diëten. De vetlaag wordt in de diepte aangepakt en de huidkwaliteitverbetert aanzienlijk. Resultaat: een stevige, gladde en egale huid.

Met deze behandeling krijg je op korte termijn een zichtbaar resultaat - perfect om jou nog beter en fitter te voelen in je eigen lichaam!

€60 - 0h30

[ LPG Endermologie losse behandeling ]

Met deze behandeling krijg je op korte termijn een zichtbaar resultaat - perfect om jou nog beter en fitter te voelen in je eigen lichaam!VERLOOP

Intake gesprek (boek deze behandeling bij u eerste kennismaking) €60.00 - 1h00

Losse behandeling € 60.00 - 0h30

Losse behandeling € 120.00 - 1h00KUREN

[ Kuur van 5 beurten ] Incl. Endermowear - €550 - 1h00

[ Kuur van 10 beurten ] Incl. Endermowear - €550 - 0h30

[ Kuur van 12 beurten ] Incl. Endermowear - €650 - 0h30

[ Kuur van 15 beurten ] Incl. Endermowear - €800 - 0h30Boek nu

Wat is LPG Endermologie?

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een 100 % natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huid opnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid, hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …)

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hun ontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met het medisch LPG-apparaat. Het is een vrijwel pijnloze methode waarbij zowel de huid als het onderhuids bindweefsel wordt behandeld. Niet alleen de doorbloeding van de huid verbeterd, maar ook de afvoer van lymfevocht en vetcellen wordt gestimuleerd. Het LPG apparaat rolt en masseert de opgepakte huid zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen verminderen. Ook de fibroblasten worden hierbij gestimuleerd waardoor de huid meer collageen en elastine aan gaat maken en gladder en steviger wordt.

Het kan ingezet worden voor zowel het lichaam als het gelaat. Er wordt ook vaak samengewerkt met ons medisch LPG toestel voor en na een chirurgische ingreep voor een beter en sneller genezingsproces.

Endermologie Lipomassage is dé cellulite-killer bij uitstek. Deze techniek pakt gericht gelokaliseerde vetophoping aan. Ook het vet dat resistent is voor oefeningen en diëten. De vetlaag wordt in de diepte aangepakt en de huidkwaliteit verbetert aanzienlijk. Resultaat: een stevige, gladde en egale huid.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden?


Cellulite

Huidverslapping

Figuur correctie

Vetophopingen

Littekens

Brandwonden

Straie Vocht

Wat doet het juist?

[ Vetten afbreken ]

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen (armen, rug, buik, taille, dijen, ...) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid.

[ Cellulitis gladstrijken ]

Cellulitis, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen, resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondom deze cellen.

[ De huid verstevigen ]

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd... De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz.

[ Terug lichtere benen ]

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten... Deze symptomen wijzen op een slechte bloed- en lymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren.

[ Brandwonden, littekens & straie verminderen ]

Wat is LPG Endermologie?

Met meer dan 32 jaar aan ervaring en ruim 145 wetenschappelijke onderzoeken naar bindweefsel, is LPG wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulatie. LPG is aanwezig in meer dan 110 landen en er zijn dagelijks meer dan 300.000 klanten die een LPG-behandeling laten uitvoeren. LPG heeft zowel cosmetische als therapeutische doeleinden en helpt om plaatselijke vetophopingen te verminderen (centimeterverlies), cellulitis, littekens en vochtophopingen te elimineren en zware benen te verlichten. Daarnaast kan je er ook huid mee behandelen die bestraald is voor een kankerbehandeling.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ons nieuwe Cellu M6 Alliance-toestel boekt dankzij zijn vernieuwde handstukken drie keer sneller resultaat dan zijn voorganger. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie, wensen en uw gestelde doelen/verwachtingen. Gemiddeld zijn er ongeveer 10-15 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Er zal iedere week een behandeling plaatsvinden. Wanneer het resultaat bereikt is zal er iedere maand een onderhoudsbehandeling nodig zijn om het resultaat te behouden. Na de 3e behandeling zijn er al zichtbare resultaten.

Hoe gaan we te werk?

1. We bespreken eerst jouw wensen en verwachtingen. Kies je er vervolgens voor om een behandeltraject op te starten? Dan koop je eenmalig ( € 30 ) ons ENDERMOWEAR LPG® – GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE. Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologie behandelingen. Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

2. We starten met twee behandelingen per week. Van zodra de eerste resultaten zichtbaar zijn bouwen we af naar één behandeling per week. Uiteindelijk gaan we over op een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

3. We maken voor en na foto’s zodat we samen het proces kunnen bewonderen.

Tips en adviezen voor en na de behandeling

[ Drink water ]

Het is belangrijk om veel water te drinken (minimaal 2 liter per dag) zodat afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

[ Smeer crèmes ]

Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren en te verzorgen. Ik geeft graag een persoonlijke advies welke crème het beste bij de huid past.

[ Voedingssupplementen ]

Het is belangrijk om Omega3 voedingssupplementen te gebruiken, deze dragen bij aan gezonde lichaamsfuncties.

[ Blijf in beweging ]

Gedurende de behandelperiode is het aan te bevelen om dagelijks fysieke activiteiten te ondernemen, zoals fietsen of wandelen en minimaal 30 minuten per dag te bewegen.

[ Eet gevarieerd ]

Tijdens de behandelperiode is gezonde en gevarieerde voeding erg belangrijk.

Doet LPG endermologie pijn?

Neen, de behandeling is daarentegen zelfs aangenaam. Je kan rustig ontspannen terwijl wij en het toestel ons werk doen.

Website ontwikkeld door