The noblest art is that of making others happy

Het verhaal achter Beautylounge Oona

Beautylounge Oona werd in 2012 opgericht door Oona Staes.
Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een Nails, Body & Skincare salon in Beveren.
We zijn een vernieuwend, jong en innovatief team vol ambitie.

Een afspraak bij ons is in de eerste plaats tot rust komen. Elke verzorging is een unieke en persoonlijke ervaring. Een moment dat speciaal voor U wordt gecreëerd. Het instituut waar begeleiding, huidverbetering, warmte & quality time op de eerste plaats komt. Verzorgen is tot jezelf komen en daar nemen wij graag de tijd voor. Het persoonlijke, hartverwarmende contact met onze klanten draagt bij aan de relaxte en positieve sfeer die je bij ons ervaart. Beautylounge Oona ademt zachtheid. Hygiëne en netheid staan hier steeds centraal.

Onze behandelingen zijn stuk voor stuk professionele treatments voor huidverbetering, lichaamsverzorging, beauty & nails. We bieden een totaalbeleving aan die hoogwaardig en diepgaand is, maar ook ontspannend en toegankelijk. Om ons aanbod samen te stellen, zowel qua behandelingen als producten, maken we steeds een grondige afweging op basis van prijs-kwaliteit, exclusiviteit en feel good factor. Daarnaast hechten we groot belang aan het werken op maat van jouw huid. Zo zijn al onze huidverbeterende behandelingen en thuisverzorgingsproducten volledig af te stemmen op de noden, behoeften en verwachtingen van jou als klant.

Ons doel

Een verzorgde look en een lang houdend resultaat. Een mooie en gezonde huid geeft zelfvertrouwen. Bij Beautylounge Oona hebben we één missie: jouw onzekerheden wegnemen zodat je gaat stralen als wie je écht bent. Een behandeling bij Beautylounge Oona is een totaalbeleving.

The purest form of self-care & relaxation

Beautylounge Oona - Oona

Oona

EIGENARESSE

Binnen het Beautylounge team is Oona gespecialiseerd in huidverbeterende, relaxerende gelaatsverzorgingen, lichaamsmassage & nagels. Oona hecht enorm veel belang aan de details en zal tijdens jouw bezoek bij Beautylounge Oona dus ook aandacht schenken aan de volledige totaalbeleving van jou als klant, ze staat voor je klaar met een warme aanpak en diepgaand advies. Na meer dan 11 jaar ervaring is Oona nog steeds een ambitieuze perfectionist die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen, opleidingen, verbeteringen… voor Beautylounge Oona.

Beautylounge Oona - Oona

Julie

NAILS & FACE EXPERT

Sinds 2022 is Julie een enorme meerwaarde voor ons als team, maar ook voor U als klant. Ze is een enorme perfectionist in haar job en zal jullie dan ook ten alle tijden het juiste advies geven voor jouw nagels. Julie is ongelooflijk gepassioneerd in haar job en dat straalt ze ook uit. Zo zal ze altijd met veel aandacht naar jullie wensen luisteren en deze ook vervullen. Jullie heeft inmiddels 10 jaar ervaring in het vak. Ook voor een relaxerende gelaatsverzorging ben je bij haar aan het juiste adres.

Website ontwikkeld door