Body Rituals

Life begins at the end of your [ comfort zone ]
Van een diep ontspannende en ontstressende massage tot de therapeutische warmte van basalstenen. Al deze behandelingen richten zich op het verwennen van jouw lichaam.

Tijdelijk niet beschikbaar wegens zwangerschapsverlof
[ vanaf 5 Juli 2022 is dit terug beschikbaar ]

85€ - 1h00

Rituele Massage

Een diep ontspannende, ontstressende massage van het gehele lichaam en gelaat. Tijdens deze lichaamsbehandeling wordt uw lichaam gemasseerd door middel van terugkerende rituelen uit vier verschillende culturen: Oriëntaals, Mediterraans, Arabisch en Indiaas. Tijdens deze behandeling maakt u een keuze uit één van de vier aromatische geuren. Na de behandeling bieden wij u een verfrissende douche en detox thee aan.

Boek nu
90€ - 1h00

Aromasoul Scrub

Tijdens deze behandeling wordt het lichaam masserend gescrubd en worden oude tradities uit oosterse, mediterrane, Indische en Arabische culturen toegepast. De gekozen aromatische geur wordt d.m.v. kaarsen en sprays in het beautysalon verspreid en ook gebruikt in de scrub. De scrub verwijder je door een verfrissende douche, en nadien wordt U nog volledig ingemasseerd met een voedende body cream. Na de behandeling bieden wij u nog een detox thee aan.

VOORDELEN

De huid voelt zijdezacht en gevoed aan. Het geeft een totale relaxatie en gevoel van wellbeing.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor iedere huidconditie.
Tip: perfect tijdens de zomermaanden. Je huid zal egaal bruinen na deze behandeling.

Boek nu
90€ - 1h00

Hot Stone Massage

Deze massage is een combinatie van de therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul etherische oliën om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Na de behandeling bieden wij u een verfrissende douche en detox thee aan.

VOORDELEN

Deze massage heeft een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor iedere huidconditie. Niet geschikt tijdens de zwangerschap.

Boek nu
150€ - 2h00

Tranquillity Ritual Deluxe

Een weldadige behandeling dankzij de bijzondere tranquillity™ rituelen. Zowel het gelaat als het lichaam wordt intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen, dit op basis van warme olie en de heerlijke tranquillity huisgeur. Deze massage zorgt voor een diepe relaxatie waardoor U zich als herboren voelt. Het lichaam wordt volledig gemasseerd en het gelaat krijgt een volledige gelaatsverzorging met de tranquillity producten. Ervaar tranquillity [ rust & reinheid ]. Na de behandeling bieden wij u een verfrissende douche en detox thee aan.

VOORDELEN

Zowel het gezicht als het lichaam wordt intens gevoed en gehydrateerd.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor iedere huidconditie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Boek nu
Website ontwikkeld door