Take a moment & Reset your mind

Van een diep ontspannende en ontstressende massage tot de therapeutische warmte van basaltstenen.

Al deze behandelingen richten zich op het verwennen van jouw lichaam. Denk gerust heel even aan jezelf en laat je meeslepen door een sensatie van comfort in een rustgevende omgeving. Laat je verwennen van kop tot teen en je geest volledig tot rust komen.

90€ - 1h15

Rituele Massage

Een diep ontspannende, ontstressende massage van het gehele lichaam en gelaat. Tijdens deze lichaamsbehandeling wordt uw lichaam gemasseerd door middel van terugkerende rituelen uit vier verschillende culturen: Oriëntaals, Mediterraans, Arabisch en Indiaas. Tijdens deze behandeling maakt u een keuze uit één van de vier aromatische geuren. Na de behandeling bieden wij u een verfrissende douche en detox thee aan.

[ The purest form of self-care & relaxation ]

Boek nu
100€ - 1h15

Aromasoul Scrub

Tijdens deze behandeling wordt het lichaam masserend gescrubd en worden oude tradities uit oosterse, mediterrane, Indische en Arabische culturen toegepast. De gekozen aromatische geur wordt d.m.v. kaarsen en sprays in het beautysalon verspreid en ook gebruikt in de scrub. De scrub verwijder je door een verfrissende douche, en nadien wordt U nog volledig ingemasseerd met een voedende body cream. Na de behandeling bieden wij u nog een detox thee aan.

VOORDELEN

De huid voelt zijdezacht en gevoed aan. Het geeft een totale relaxatie en gevoel van wellbeing.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor iedere huidconditie.
Tip: perfect tijdens de zomermaanden. Je huid zal egaal bruinen na deze behandeling.

[ The purest form of self-care & relaxation ]

Boek nu
95€ - 1h15

Hot Stone Massage

Deze massage is een combinatie van de therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul etherische oliën om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Na de behandeling bieden wij u een verfrissende douche en detox thee aan.

VOORDELEN

Deze massage heeft een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor iedere huidconditie. Niet geschikt tijdens de zwangerschap.

[ The purest form of self-care & relaxation ]

Boek nu
170€ - 2h00

Tranquillity Ritual Deluxe

Een weldadige behandeling dankzij de bijzondere tranquillity™ rituelen. Zowel het gelaat als het lichaam wordt intens gevoed, gehydrateerd en ontspannen, dit op basis van warme olie en de heerlijke tranquillity huisgeur. Deze massage zorgt voor een diepe relaxatie waardoor U zich als herboren voelt. Het lichaam wordt volledig gemasseerd en het gelaat krijgt een volledige gelaatsverzorging met de tranquillity producten. Ervaar tranquillity [ rust & reinheid ]. Na de behandeling bieden wij u een verfrissende douche en detox thee aan.

VOORDELEN

Zowel het gezicht als het lichaam wordt intens gevoed en gehydrateerd.

HUIDCONDITIE

Geschikt voor iedere huidconditie. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

[ The purest form of self-care & relaxation ]

Boek nu
Website ontwikkeld door