Shine is my favorite color

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Endermologie is de enige 100% natuurlijke, niet-agressieve techniek voor mechanische stimulatie van de huid. Het apparaat maakt het mogelijk om de cellen van de huid opnieuw te activeren door een combinatie van vacuüm en mechanische dieptemassage. Hiervoor wordt het LPG-apparaat gebruikt, een machine die voorzien is van twee lucht zuigende slangen waarop verschillende roterende en masserende behandelkoppen geplaatst kunnen worden. Endermologie kan op hele lichaam toegepast worden en voor ieder behandeldoel heeft het LPG-apparaat een geschikte behandelkop. De behandelkop die voor het gelaat gebruikt wordt, is de Ergolift. Met deze kop kan het gehele gelaat (zowel gezicht, hals en decolleté) worden behandeld waardoor de huid wordt verstevigd, rimpels worden opgevuld en de huidteint wordt verbeterd.

€60 - 0h30

[ LPG Endermologie losse beurt ]

Met deze behandeling krijg je op korte termijn een zichtbaar resultaat.Intake gesprek ( boek deze behandeling bij u eerste kennismaking ) €60.00 - 1h00

Losse behandeling € 60.00 - 0h30

Losse behandeling € 120.00 - 1h00[ Kuur van 5 beurten ] Incl. behandelkop € 550 - 1h00

[ Kuur van 10 beurten ] Incl. Behandelkop € 550 - 0h30

[ Kuur van 12 beurten ] Incl. behandelkop € 650 - 0h30

[ Kuur van 15 beurten ] Incl. behandelkop € 800 - 0h30Boek nu

Wat kan er allemaal met LPG® behandeld worden op het gelaat?

1. Esthetische indicaties die behandeld kunnen worden met LPG:

• Huidverslapping

• Plaatselijk resistent vet

• Rimpels

• Doffe huid

• Donkere kringen en wallen

• Onderkin verminderen

2. Therapeutische indicaties die behandeld kunnen worden met LPG:

• Littekens

• Brandwonden

• Vocht afvoeren

• Oncologische nazorg

• Voor- en nabehandeling cosmetische chirurgie

• Tijdens- en na zwangerschap

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt de behandelkop op het gezicht geplaatst en met bepaalde bewegingen over uw huid gehaald. Doordat er via de behandelkop lucht wordt gezogen, ontstaat er een vacuüm op uw huid. Dit vacuüm zorgt, in combinatie met de bewegingen van de behandelkop, voor een intensieve massage tot diep in de huid. Al vanaf de eerste sessie is je huid veel zachter en je teint 2 keer stralender.

De gezichtsbehandeling met de Ergolift, ook wel Endermolift genoemd, stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 70% steviger wordt. De huid wordt vlakker van binnenuit, zodat de rimpel bodem stijgt. Rimpels kunnen zo tot wel 87% verminderen!

Ook de hoeveelheid elastine in de huid neemt toe: jouw huid zal 46% meer elastine bevatten, waardoor de huid soepeler aanvoelt en beter beschermd is tegen expressie rimpels. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Endermolift is de enige techniek ter wereld waarvan voor het eerst wetenschappelijk werd aangetoond dat de natuurlijke synthese van hyaluronzuur met 80% stijgt.

Adviezen voor en na de behandeling

[ Gezichtsproducten ]

Voor een optimaal effect van de behandeling raden wij aan om de huidverbeterende gezichtsproducten van LPG te gebruiken.

[ Zonbeschermingsproducten ]

Om ervoor te zorgen dat jouw huid in topconditie blijft, adviseren wij voorzichtig om te gaan met (zon)licht. UV-straling is namelijk de belangrijkste veroorzaker van zichtbare huidveroudering. Meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde elasticiteit worden veroorzaakt door straling. Smeer jouw huid daarom dagelijks in met een zonbescherming met SPF 30 of 50. Bij Beautylounge Oona verkopen we verschillende zonbeschermingsproducten.

[ Voedingssupplementen ]

Stimuleer de aanmaak van nieuw collageen van binnenuit met onze voedingssuplementen.

Website ontwikkeld door