Voetverzorging

Veel mensen besteden te weinig aandacht aan hun voeten, terwijl onze voeten het lichaam dragen en veel te verduren krijgen.

35€ - 1h00

Verzorgende pedicure

Nagels worden bij geknipt, gevijld en gepolijst. Nagelriem verzorging, verwijderen van de eelt en ingegroeide teennagels. Afsluiten doe ik met een heerlijke voet en -onderbeen massage inclusief een schuim die de droogte van de voeten hersteld, hierdoor heb je langer geniet van u pedicure. Bij deze behandeling maak ik gebruik van een waterfrees toestel.

+ Transparant lakken: 5€
+ Kleur lakken: 10€
+ Ontsmettend en relaxerend voetbad : 5€

• We knippen en vijlen de nagels op de juiste manier
• We verlichten en verzorgen de voorkomende klachten
• We verwijderen likdoorns, eeltpitten en ingroeiende teennagels
• We verwijderen eelt
• We geven advies
• We lakken uw nagels indien gewenst

Boek nu
60€ - 1h30

Luxe spa pedicure

Ik start deze behandeling met een ontsmettend en relaxerend voetbad. Nagels worden bij geknipt, gevijld, gepolijst en gelakt naar keuze. Nagelriem verzorging, verwijderen van de eelt en ingegroeide teennagels. Je voeten worden verwend met een peeling en een ontspannende voet en -onderbeen massage op basis van warme olie. Hierna breng ik een schuim aan die de droogte van de voeten hersteld, hierdoor heb je langer geniet van u luxe pedicure. Als afsluiter krijg je nog een voedend masker. Bij deze behandeling maak ik gebruik van een waterfrees toestel.

Boek nu

Goed om te weten

Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, voorziet uw ziekenfonds een tussenkomst. Voor verdere inlichtingen kan u zich altijd richten tot uw ziekenfonds.

Website ontwikkeld door