Make-up

Wil je u make-up voor een speciale gelegenheid liever niet zelf doen? Wij verzorgen graag jouw dag of feest visagie. Het resultaat is een mooie dag of avond make-up die de hele dag blijft zitten en aansluit op jouw wensen. Je kan bij ons ook terecht voor een consultatie of workshop met de natuurlijke producten van les Couleurs de Noir.

[Make - up]

[ Dag make-up Les Couleurs de Noir ] € 60 - 1h00
[ Avond make-up Les Couleurs de Noir ] € 75 - 1h30

[ Bruidsmake-up ] € 150
• Bruidsmake-up
• 1 proef make-up
Meer info: staesoona@gmail.com

[ Bruidspakket Shine ] 250€
• Bruidsmake-up
• 1 proef make-up
• Bijwerking voor receptie/avondfeest
• Incl. Verplaatsing in België
Meer info: staesoona@gmail.com

Boek nu
€0 - 0h30

[ Consultatie Les Couleurs de Noir ]

Zijn jouw producten op en wil je graag eens een kijkje komen nemen in onze make-up stand of kom je graag kennis maken met de nieuwigheden, boek dan onze consultatie. Heb je liever een uitgebreide uitleg + testen van onze producten boek dan onze workshop.

Boek nu
€35 - 1h30

[Workshop Les Couleurs de Noir]

Welke kleuren passen bij mij, hoe werk ik mijn wallen weg… In een gezellige sfeer kom je te weten hoe je je huid verzorgt en hoe je er op je best uitziet. Stap voor stap leer je jezelf opmaken met de natuurlijke make-up van Les couleurs de noir. Je komt te weten wat mooi is bij jou persoonlijk!Wat kan je verwachten tijdens onze workshop?


    • Ik leer je de basics van een mooie dag make up waarbij je jezelf zal opmaken met mijn hulp en begeleiding
    • Je leert tips & tricks die bij jouw persoonlijkheid en stijl passen
    • Je leert welke kleuren, texturen en producten best geschikt zijn voor jouNa deze workshop breng je dagelijks bij jezelf een mooie, eenvoudige en vooral snelle make-up aan. Zo zie je er altijd uit als de beste versie van jezelf en straal je vol zelfvertrouwen!

De make-up workshop duurt ongeveer 1h30. Intussen geniet je van koffie, thee, bubbels & bites.Als je op de dag van de workshop producten aankoopt voor een minimum bedrag van €100 is het advies gratis.

Kom je graag samen met een vriendin, je mama, dochter… stuur dan een mailtje naar: staesoona@gmail.com

Ik kijk er alvast naar uit je te doen stralen!
Liefs, Oona

Boek nu
Website ontwikkeld door