HydraFacial by Body'Ginie

HydraFacial

3 stappen. 45 minuten.
De beste huid van je leven


Is hydrafacial goed voor jou?

Ja! We hebben geen type. HydraFacial richt zich op alle huidproblemen.

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

HydraFacial is voor iedereen.

Zie het werken!

Het unieke serum-transportmechanisme plaatst de HydraFacial in een unieke categorie los van de rest.

Bekijk de stappen van de behandeling zoals reinigen, exfoliatie en extracties om de onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen terwijl er op hetzelfde moment met vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur gewerkt wordt.

De fantastische resultaten zijn niet alleen onmiddellijk, maar ook langdurig zichtbaar.Skinconfidence

Wij beloven jou dat HydraFacial niet alleen het uitzicht van jouw huid zal verbeteren, maar met frequente behandelingen de gezondheid van de huid zal herstellen.

Wij geloven dat een mooie huid een diep vertrouwen stimuleert dat de innerlijke schoonheid versterkt.

Het is onze missie om de beste huid van jouw leven te onthullen.

130€ - 45min

Signature HydraFacial

Verstopte poriën/acné

4 stappen (reiniging, peeling, extracties, insluizing)
Deze behandeling reinigt diep, voert extracties uit en hydrateert uw gelaat, gebruikmakend van onze super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Boek nu
145€ - 60min

Signature Aliginaat Hydrafacial

Glowing skin

5 stappen (reiniging, peeling, extracties, insluizing, aliginaatmasker)

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunnen wij ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De maskers voelen op de huid koud aan. Als gevolg van de lage temperatuur van de maskers, ontstaan spiercontracties in het gezicht, gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Hierdoor ontstaat er een vorm van natuurlijke spiergymnastiek. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysachariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. We hebben maar liefst 10 soorten alginaatmaskers.

Boek nu
165€ - 60min

MEEST GEKOZEN

Deluxe HydraFacial

Verstrakking, verfijning huidstructuur

6 stappen (reiniging, peeling, extracties, booster naar keuze, insluizing, aliginaatmasker)

Boek nu
190€ - 75min

Platinum HydraFacial

Liftend, anti-aging

7 stappen ((reiniging, peeling, extracties, 2 boosters naar keuze, insluizing, aliginaatmasker)
De ultieme HydraFacial ervaring!

Boek nu

NOOD AAN EEN EXTRA BOOST?

Pas je behandeling aan met award-winnende super serums om je specifieke huidproblemen aan te pakken. Deze boosters passen we toe bij de Deluxe en Platinum behandeling.

BRITENOL BOOST

Minimaliseert de zichtbaarheid van donkere vlekken, ouderdomspigmentatie en zonbeschadigde plekken voor een egalere teint. De vitamine C in de booster heeft een antioxidante eigenschap en maakt de huid helderder

DERMABUILDER BOOSTER

De gepatenteerde Dermabuilder™ wordt aangebracht om op een doeltreffende manier een egale teint en textuur, fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Minimaliseert tekenen van veroudering en vult de huid met een gepatenteerde combinatie van peptiden.

REGEN GF BOOSTER

De gepatenteerde ReGen GF™ bevat regeneratieve peptides die groeifactoren naboosten om de productie van collageen en elastine te stimuleren. De revolutionaire M-007 transsporttechnologie versterkt de behandeling doordat ze een diepere en efficiëntere penetratie mogelijk maakt.

NASSIF MD HYDRAGLUCAN BOOSTER

NassifMD Hydraglucan™ booster is een gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt. Het gaat de volheid en de uitstraling van de huid herstellen en pakt duidelijk de tekenen van veroudering aan.

Website ontwikkeld door